1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud en de Caliber Tablethouder wordt entertainment en productiviteit samengebracht. Deze middenklasse tablet is perfect voor je alledaagse gebruik. Bevestig de tablet met de tablethouder aan bijvoorbeeld de hoofdsteun van je auto, een raam of in de keuken. Zo heb je je handen vrij om te doen waar je goed in bent. Kijk op het 10,5 inch full hd scherm je favoriete series in goede kwaliteit of speel spelletjes zonder haperingen. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat je apps moeiteloos draait. Met de batterij ga je makkelijk een dag mee. Of je nu wil surfen over het internet of een videogesprek wilt voeren met familie of vrienden, de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud en de Caliber Tablethouder zorgen voor veel plezier.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken met behulp van de tablethouder, zoals in je keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets