1. Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie).

Tablet Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie).

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 8,3 inch, een pixeldichtheid van 326 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet

Beeldscherm kwaliteit

Uitstekend

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

iPadOS

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

A15 Bionic-chip

Omschrijving van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet

Ga met de iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray en Apple Pencil (2e generatie) creatief aan de slag. Deze compacte tablet is ideaal om overal mee naartoe te nemen. Met het 8.3 inch Retina scherm heb je een haarscherp beeld. Ook is het schermoppervlak groter dan die van zijn voorganger waardoor je meer mogelijkheden hebt. Dankzij de A15 chip draaien zware apps soepel. Verbind de Apple Pencil met iPad Mini 6 door aan de zijkant van je tablet te magnetiseren en je kunt direct aan de slag met schrijven of tekenen. De drukgevoeligheid geeft je veel mogelijkheden en je wisselt gemakkelijk tussen tools door op de stylus te tikken. Geniet van alle voordelen van de iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray en Apple Pencil (2e generatie) en ga creatief aan de slag.

Pluspunten
  • Ga creatief en comfortabel aan de slag met de Apple iPad Mini 6 en Apple Pencil 2

    .

    Dankzij het compacte formaat past de Apple iPad Mini 6 eenvoudig in je tas en neem je hem overal mee

    .

    Zware apps en games lopen soepel dankzij de krachtige A15 chip.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit van 256 GB is niet uitbreidbaar met behulp van een geheugenkaart. Om gebruik te maken van internet via 5G heb je een simkaart en een mobiel internet abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet

De beeldschermkwaliteit van de Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet is Uitstekend en het schermdiagonaal is 8,3 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 326 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet heeft een iPadOS besturingssysteem en draait op een A15 Bionic-chip processor.

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Apple iPad Mini 6 256GB Wifi + 5G Space Gray + Apple Pencil (2e generatie). tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets