1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver is de perfecte tablet voor de gebruiker die op zoek is naar een middenklasse tablet met een groot scherm. Met het meegeleverde beschermingspakket heb je de zekerheid dat je tablet beschermt is tegen krassen en stoten. Met de krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen kun je zware apps en games draaien, maar niet met de hoogste instellingen. De Tab S7 FE heeft ook een uitmuntend lcd-scherm met een helderheid van 500 nits, waardoor je kunt genieten van heldere kleuren en een scherpe beeldkwaliteit. Ook wordt er standaard een stylus meegeleverd, waarmee je de tablet bedient, notities maakt of foto's bewerkt. Met het grote scherm kun je eenvoudig meerdere apps naast elkaar gebruiken. Kortom, de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver en het beschermingspakket zijn de perfecte combinatie voor de gebruiker die op zoek is naar een middenklasse tablet met een groot scherm.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en schermbeveiliging

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Dankzij de redelijk snelheid haperen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zilver + Beschermingspakket. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets