1. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker.

Tablet Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet

Geniet van een ongekend entertainment-ervaring met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Deze tablet heeft een krachtige processor waardoor je moeiteloos films en series kunt streamen met prachtige kleuren en een scherp beeld. Met de ingebouwde speaker in de dock luister je naar muziek in hoge kwaliteit. De oplaaddock zorgt ervoor dat je Pixel Tablet altijd opgeladen is. Je bedient gemakkelijk al je slimme apparaten. Je zet bijvoorbeeld je thermostaat hoger, zet je lampen aan of uit en ziet beelden van je slimme deurbel. Dankzij de ingebouwde camera aan de voor- en achterkant kun je videogesprekken voeren met je familie, vrienden en collega's. Wil je de tablet meenemen? Haal de tablet gemakkelijk van de dock af en neem 'm mee. Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker beleef je entertainment waar en wanneer je maar wilt!

Pluspunten
  • Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock en speaker. Bedien je smart home apparaten met je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor dagelijkse gebruikers.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om de details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

    .

    Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets