1. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

Tablet Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker is een slimme tablet om met gemak je smart home apparaten te bedienen. Met de Just in Case Screenprotector Glas bescherm je het scherm tegen krassen. De ingebouwde speaker in de dock zorgt voor muziek in hoge kwaliteit. De oplaaddock laadt de tablet gemakkelijk op, waardoor je 'm altijd kunt gebruiken. Met Google Assistent bedien je jouw apparaten, ook als de tablet niet binnen handbereik is. Met 128GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor je apps en bestanden. Heb je regelmatig grote bestanden nodig, kies dan voor 256GB opslagruimte. De tablet is gemakkelijk van de dock af te halen. Zo neem je de tablet mee onderweg.

Pluspunten
 • Met de screenprotector bescherm je het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen

  .

  Met de oplaaddock met speaker geniet je van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet

  .

  Bedien je smart home apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
 • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

  .

  Het heeft minder schermoplossing, wat betekent dat je minder schermruimte hebt om je documenten te bewerken dan met een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets