1. Kobo Nia.

Kobo Nia. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Kobo Nia. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Kobo Nia. e-reader.

Specificaties e-reader Kobo Nia.

Scherpte

HD Ready (720p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Nee

Resolutie hoogte en breedte

1024 pixels en 758 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

8 GB

Bluetooth

Nee

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Kobo Nia. e-reader

De Kobo Nia is een e-reader die je overal naartoe kunt nemen. Met een 6 inch scherm en een gewicht van slechts 166 gram, is de Kobo Nia een uitstekende metgezel voor onderweg. Met een helderheid die automatisch aangepast wordt aan je omgeving, kun je in elke lichtomstandigheid je favoriete boeken lezen. De Kobo Nia biedt de perfecte balans tussen prestatie en design. Met 8GB opslaggeheugen biedt de Kobo Nia ruimte voor duizenden boeken, afbeeldingen, artikelen en documenten. Je kunt kiezen uit een enorme selectie aan digitale literatuur, waaronder klassiekers, bestsellers, strips en kranten. Je kunt de Kobo Nia ook gebruiken om je favoriete tijdschriften en kranten te lezen. Je hebt altijd de meest recente editie binnen handbereik. Vergeet niet om een beschermhoes te kopen om je Kobo Nia tegen krassen te beschermen.

Pluspunten
 • Dankzij Comfortlight past de e-reader de schermverlichting automatisch aan op basis van je omgevingslicht

  .

  Dankzij Comfortlight past de e-reader het schermlicht automatisch aan naar de lichtomstandigheden om je heen. Door het kleine formaat van deze e-reader lees je zonder problemen onderweg, bijvoorbeeld in de trein

  .

  Door het kleine formaat van deze e-reader kun je makkelijk onderweg lezen, bijvoorbeeld in de trein. Op het 8GB opslaggeheugen sla je duizenden boeken op

  .

  Je kunt duizenden boeken opslaan op het 8GB opslaggeheugen.

Minpunten
 • Er wordt geen thuislader meegeleverd voor het opladen vanuit het stopcontact, alleen een kabeltje

  .

  Deze e-reader is op de kleine kant, waardoor je minder comfortabel leest dan op een groter model.

Veelgestelde vragen over de Kobo Nia. e-reader

De Kobo Nia. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1024 pixels en de resolutie breedte is 758 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Kobo Nia. e-reader is 6 inch.

De Kobo Nia. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Kobo Nia. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Nee.

De Kobo Nia. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 8 GB.

Bekijk nog meer e-readers