1. Storytel Reader.

Storytel Reader. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Storytel Reader. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Storytel Reader. e-reader.

Specificaties e-reader Storytel Reader.

Scherpte

HD Ready (720p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Nee

Resolutie hoogte en breedte

758 pixels en 1024 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

8 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Storytel Reader. e-reader

Storytel Reader is de perfecte manier om je favoriete lees- en luisterboeken te verslinden. Met de e-reader kun je eenvoudig wisselen tussen lezen en luisteren, en je kunt je Storytel abonnement gebruiken op verschillende apparaten. Met je Storytel abonnement heb je toegang tot honderdduizenden boeken in het Nederlands en Engels, waaronder ook je eigen .epub bestanden. De e-reader heeft een 8 GB opslaggeheugen met ruimte voor ongeveer 3.000 e-books of 35 luisterboeken. Dit betekent dat je ook offline kunt lezen en luisteren, waar je ook bent. Het scherm van de Storytel Reader is voorzien van een ingebouwde schermverlichting voor optimaal leescomfort. De knoppen aan de zijkant maken het gemakkelijk om door je boek te bladeren. De Storytel Reader is een handig en comfortabel hulpmiddel voor iedere lezer of luisteraar.

Pluspunten
  • Stream je lees- en luisterboeken uit de Storytel app op je Storytel Reader.Download je boeken en lees of luister ook op plaatsen zonder wifi-verbinding.Door de kleine afmetingen van deze e-reader kun je makkelijk onderweg lezen, bijvoorbeeld in de trein.

Minpunten
  • Deze e-reader is aan de kleine kant, waardoor je minder comfortabel leest dan met een groter model

    .

    Luisterboeken verbruiken meer stroom dan e-books, dus een volle acculading gaat slechts enkele dagen mee in plaats van enkele weken.

Veelgestelde vragen over de Storytel Reader. e-reader

De Storytel Reader. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 758 pixels en de resolutie breedte is 1024 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Storytel Reader. e-reader is 6 inch.

De Storytel Reader. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Storytel Reader. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De Storytel Reader. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 8 GB.