1. Pocketbook Inkpad 3 Zwart.

Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Pocketbook Inkpad 3 Zwart. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader.

Specificaties e-reader Pocketbook Inkpad 3 Zwart.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1872 pixels en 1404 pixels

Schermdiagonaal

7,8 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

8 GB

Bluetooth

Nee

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader

De PocketBook InkPad 3 Zwart is de ideale e-reader voor lezers met een groot scherm. Met het 7,8 inch full hd scherm kun je lezen met ultiem comfort. De SMARTlight technologie stelt je in staat de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm naar wens in te stellen. Hierdoor kun je altijd het ideale licht hebben om bij te lezen. Daarnaast is er een ingebouwde voorleesfunctie, waarmee je e-books voorgelezen kunt krijgen. Ook kun je een hoofdtelefoon aansluiten via de meegeleverde adapter, waarmee je audioboeken, muziek of podcasts kunt beluisteren. De PocketBook InkPad 3 Zwart beschikt ook over een ingebouwd vertaalwoordenboek. Zo kun je onbekende woorden eenvoudig vertalen, waardoor je ook boeken in andere talen kunt lezen. De accu gaat met een dagelijks leesritme van een half uur, verspreid over enkele weken, zonder tussentijds opladen mee. Let er wel op dat je geen e-books van een Kobo Plus abonnement kunt lezen op deze e-reader.

Pluspunten
 • Door het formaat van deze e-reader kun je comfortabel lezen en is het gemakkelijk om deze mee te nemen onderweg. Pas de helderheid en de kleurtemperatuur van het licht van je e-reader aan met SMARTlight. Luister naar audioboeken, muziek en podcasts met behulp van de meegeleverde USB naar 3,5mm adapter.

Minpunten
 • Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact

  .

  Er wordt geen beschermhoes meegeleverd

  .

  Bestel een beschermhoes of één van onze aanbevolen combinaties en voorkom beschadigingen op het kwetsbare scherm. Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact

  .

  Er wordt geen beschermhoes meegeleverd

  .

  Bestel een beschermhoes of één van onze aanbevolen combinaties om beschadigingen aan het kwetsbare scherm te voorkomen.

Veelgestelde vragen over de Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1872 pixels en de resolutie breedte is 1404 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader is 7,8 inch.

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Nee.

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 8 GB.

Bekijk nog meer e-readers