1. PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart.

PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. Lees snel verder voor alle specificaties van deze PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader.

Specificaties e-reader PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1680 pixels en 1264 pixels

Schermdiagonaal

7 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader

De PocketBook Era Koper + Flip Book Case Zwart is de ultieme combinatie voor de avontuurlijke lezer. Geniet van je favoriete boeken, waar je ook bent. Met een schermdiagonaal van 7 inch is de PocketBook een compacte e-reader die gemakkelijk mee te nemen is. De Flip Book Case Zwart beschermt de e-reader tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen. De e-reader is waterbestendig, dus je kunt zorgeloos lezen aan het zwembad of op het strand. Daarnaast kun je ook luisterboeken streamen via bluetooth naar je koptelefoon. Geniet van duizenden e-books, tientallen luisterboeken en andere digitale bestanden op het 64GB opslaggeheugen. Met de PocketBook Era Koper + Flip Book Case Zwart ben je altijd en overal klaar om van je favoriete boeken te genieten. De PocketBook Era Koper + Flip Book Case Zwart is een uitstekende aanvulling voor de avontuurlijke lezer. Met deze e-reader ben je klaar om te gaan, waar je ook heen gaat. De 7 inch scherm maakt de e-reader compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. De Flip Book Case Zwart beschermt de e-reader tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen. Daarnaast is de e-reader ook water.

Pluspunten
  • Met de hoes bescherm je de e-reader tegen schade zoals krassen of barsten. Door het formaat van deze e-reader lees je comfortabel en neem je het gemakkelijk mee onderweg. Je koppelt een hoofdtelefoon aan via bluetooth en luister je naar audioboeken.

Minpunten
  • Je krijgt een oplaadkabel meegeleverd, maar geen stopcontactoplader.

Veelgestelde vragen over de PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader

De PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1680 pixels en de resolutie breedte is 1264 pixels. 

Het schermdiagonaal van de PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader is 7 inch.

De PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De PocketBook Era 64GB Koper + Flip Book Case Zwart. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 64 GB.