1. PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin.

PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. Lees snel verder voor alle specificaties van deze PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader.

Specificaties e-reader PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin.

Scherpte

XGA

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1024 pixels en 758 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

8 GB

Bluetooth

Nee

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader

Met de PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin heb je een prachtige combinatie. Deze e-reader is de perfecte metgezel voor als je thuis bent of onderweg. Het 6 inch scherm is compact en heeft een gewicht van slechts 155 gram. Dankzij de SMARTlight technologie past de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm zich aan je omgeving aan. Hierdoor is het scherm rustig voor je ogen, ook voor het slapengaan. De 8 GB geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaartje tot 32 GB, zodat je tienduizenden boeken opslaat. De Pocketbook Shell Book Case biedt je een optimale bescherming tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen. De hoes bedekt de gehele e-reader en met de auto-wake functie gaat het toestel automatisch aan wanneer je de hoes openklapt. Geniet dus overal van je favoriete boeken met de PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. Let op: Je kunt geen e-books van een Kobo Plus abonnement lezen op een PocketBook e-reader.

Pluspunten
  • Met de Pocketbook Shell Book Case is je e-reader beschermd tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen. Door het kleine formaat van deze e-reader lees je zonder problemen onderweg, bijvoorbeeld in de trein. Pas de helderheid en de kleurtemperatuur van het licht van je e-reader aan via SMARTlight

    .

    Met de Pocketbook Shell Book Case is je e-reader beschermd tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen. Door het kleine formaat van deze e-reader lees je zonder problemen onderweg, bijvoorbeeld in de trein. Pas de helderheid en de kleurtemperatuur van het licht van je e-reader aan via SMARTlight. Met de Pocketbook Shell Book Case is je e-reader beschermd tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen. Door het kleine formaat van deze e-reader kun je zonder problemen onderweg lezen, bijvoorbeeld in de trein. P.

Minpunten
  • Er wordt geen thuislader meegeleverd om op te laden, alleen een kabeltje

    .

    Deze e-reader is aan de kleine kant, hierdoor is het minder comfortabel om te lezen dan op een groter model.

Veelgestelde vragen over de PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader

De PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1024 pixels en de resolutie breedte is 758 pixels. 

Het schermdiagonaal van de PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader is 6 inch.

De PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Nee.

De PocketBook Touch Lux 5 Ink Zwart + Pocketbook Shell Book Case Bruin. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 8 GB.

Bekijk nog meer e-readers