1. Kobo Libra 2 Zwart.

Kobo Libra 2 Zwart. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Kobo Libra 2 Zwart. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Kobo Libra 2 Zwart. e-reader.

Specificaties e-reader Kobo Libra 2 Zwart.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1680 pixels en 1264 pixels

Schermdiagonaal

7 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Kobo Libra 2 Zwart. e-reader

Met de Kobo Libra 2 Zwart lees je gemakkelijk je favoriete boeken. Dankzij de ergonomische handgreep, de fysieke knoppen en het lage gewicht van 215 gram heb je de e-reader snel in handen en neem je hem ook makkelijk mee. Het 7 inch scherm filtert blauw licht en past de helderheid en kleurtemperatuur automatisch aan op basis van je omgevingslicht. Ook in natte omstandigheden is de Kobo Libra 2 geschikt. De waterdichte behuizing beschermt je boeken tegen regen of vocht. Daarnaast heeft de e-reader bluetooth ondersteuning zodat je ook luisterboeken kunt beluisteren die je via de Kobo Store aanschaft of leent met een Kobo Plus abonnement. Lees of luister dus waar en wanneer je maar wilt met de Kobo Libra 2 Zwart.

Pluspunten
  • Dankzij de waterdichte behuizing kun je zorgeloos lezen op het strand of in bad. Comfortlight Pro past de schermverlichting automatisch aan op basis van je omgevingslicht en filtert het blauwe licht uit. Door het formaat van deze e-reader lees je comfortabel en kun je hem ook gemakkelijk meenemen op reis.

Minpunten
  • Er wordt geen adapter meegeleverd om via een stopcontact op te laden, alleen een USB C kabel

    .

    De Kobo Libra ondersteunt alleen audioboeken die je via de Kobo Store aanschaft of leent via een Kobo Plus abonnement.

Veelgestelde vragen over de Kobo Libra 2 Zwart. e-reader

De Kobo Libra 2 Zwart. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1680 pixels en de resolutie breedte is 1264 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Kobo Libra 2 Zwart. e-reader is 7 inch.

De Kobo Libra 2 Zwart. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Kobo Libra 2 Zwart. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De Kobo Libra 2 Zwart. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB.

Bekijk nog meer e-readers