1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs met het beschermingspakket is een middenklasse tablet die geschikt is voor dagelijks gebruik. De tablet is uitgerust met een 10,5 inch full hd scherm waarop je films en series in goede kwaliteit kunt bekijken. Ook als je graag spelletjes speelt is deze tablet geschikt. De Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps gladjes draaien en de batterij is in staat gemiddeld gebruik een hele dag mee te gaan. Met 128 GB opslaggeheugen heb je meer dan voldoende ruimte om al je bestanden en apps op te slaan. Daarnaast wordt deze tablet geleverd met een book case en screenprotector. Met de book case bescherm je de behuizing van de tablet tegen krassen en stoten. De screenprotector voorkomt dat je scherm krassen oploopt en beschermt daarmee je tablet tegen schade. Zo houd je de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs er dus jarenlang als nieuw uitzien.

Pluspunten
 • Met de boekenkast en screenprotector bescherm je jouw tablet tegen deuken en krassen. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets