1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart is een middenklasse tablet met een groot 12,4 inch scherm. Deze tablet heeft een krachtige Snapdragon 750G octa core processor en 4 GB werkgeheugen. Met de meegeleverde stylus kun je de tablet bedienen, notities maken of schrijven. Het apparaat heeft 5G ondersteuning, zodat je ook verbinding kunt maken met internet op plaatsen zonder wifi. Hier heb je wel een 5G abonnement met simkaart voor nodig. De 10.090 mAh batterij gaat een hele dag mee en is met de meegeleverde oplader in 90 minuten weer volledig opgeladen. Snelladen tot 45W is mogelijk met een aparte oplader.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 750G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets