1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs is een handige tablet voor iedereen. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt voor kristalheldere beelden. De Unisoc T618 processor is krachtig genoeg om meerdere apps tegelijkertijd te gebruiken, zonder dat de tablet hapert. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. De Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart beschermt je tablet tegen krassen en deuken. Ook is het handig dat je de hoes als standaard gebruikt. Daarnaast gaat het scherm automatisch aan wanneer je de hoes openklapt. Deze combinatie van tablet en hoes maken de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs en Just In Case Book Case Zwart een ideale combinatie voor ieder die op zoek is naar een praktische tablet voor elke dag.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken naar YouTube video's en lichtere spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laadt langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets