1. Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi.

Tablet Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11,2 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van 420 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Uitstekend

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

MediaTek Kompanio 1300T

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Wifi Grijs is een perfecte allrounder voor je ontspanning, werk of studie. Het 11,2 inch OLED scherm is uitgerust met een haarscherpe resolutie waardoor je films en series optimaal tot hun recht komen. Je geniet zonder haperingen van zware apps en 3D games dankzij de krachtige processor. De tablet produceert bovendien een vol geluid via de 4 stereo speakers. Met een volle batterijlading ga je gemiddeld een dag vooruit zonder tussentijds opladen. Ook de opslagcapaciteit is zeer indrukwekkend met een opslagruimte van 256 GB. Mocht je toch meer opslagruimte nodig hebben, dan is het eenvoudig te vergroten met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Kortom, de Lenovo Tab P11 Pro is een perfecte tablet voor iedereen die een krachtige tablet zoekt met een haarscherp beeld en veel opslagruimte.

Pluspunten
 • Dit is de beste tablet voor alledaagse gebruikers, met een goede snelheid waarmee zwaardere apps als Netflix en Spotify niet haperen en waarmee je soepel multitaskt

  .

  Werk nauwkeurig aan je projecten en geniet optimaal van je films op het scherpe 11,2 inch scherm.

Minpunten
 • Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet

  .

  Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grotere tablet. De tablet is met een gewicht van 480 gram zwaarder dan andere tablets

  .

  De tablet is met een gewicht van 480 gram zwaarder dan andere tablets.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet is Uitstekend en het schermdiagonaal is 11,2 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is 420 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek Kompanio 1300T processor.

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets