1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart en de Samsung Book Case Zwart ben je verzekerd van een lange levensduur van jouw tablet. De Tab S7 FE heeft een groot 12,4 inch scherm en is voorzien van een krachtige octa core processor en 4 GB werkgeheugen. Hiermee is hij geschikt voor zware apps en games, alhoewel niet met de hoogste instellingen. Met de meegeleverde stylus bedien je de tablet en maak je notities. Met 5G ondersteuning maak je verbinding met internet, ook op plekken zonder wifi. Hiervoor heb je wel een simkaart met een 5G abonnement nodig. De Tab S7 FE ondersteunt snelladen tot 45W, waardoor je de accu binnen 90 minuten weer volledig oplaadt. Hiervoor heb je wel een aparte oplader nodig, want de meegeleverde oplader levert slechts 15W. Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart ben je dus verzekerd van een krachtige tablet met veel mogelijkheden.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je jouw tablet tegen krassen en stoten. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere tablets in dezelfde prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 750G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi en 5G + Book Case Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets