1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart met het beschermingspakket is een krachtige tablet met een prachtig 12,4 inch scherm. De tablet heeft een krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen waardoor de prestaties hoog zijn. Het scherm is van hoge kwaliteit en ondersteunt een Full HD resolutie van 2560 x 1600 pixels. Met de meegeleverde stylus kun je het scherm besturen, notities maken en foto's bewerken. Dankzij het book case en de screenprotector blijft de tablet goed beschermd tegen schade. De Tab S7 FE ondersteunt het gebruik van meerdere apps naast elkaar, zo kun je alles tegelijk doen. Met zijn krachtige processor en scherm is de Tab S7 FE een aantrekkelijke tablet voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig apparaat.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

    .

    Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes als Candy Crush. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps als de NS app en spelletjes als WordFeud niet. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps als de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zwart + Beschermingspakket. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets