1. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock.

Tablet Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker is een krachtige tablet die je op meerdere plekken in je huis kunt gebruiken. Met de extra dock heb je niet alleen een plek om je tablet neer te zetten, maar kun je ook luisteren naar muziek in hoge kwaliteit. De ingebouwde speaker zorgt daarvoor. Door de oplaaddock is je tablet altijd opgeladen, dus je kunt er elk moment van de dag gebruik van maken. Je bedient je smart home apparaten gemakkelijk met je Pixel Tablet. Je kunt bijvoorbeeld je thermostaat hoger zetten of de lampen aan doen. Ook als de tablet niet in de buurt ligt, kun je al je apparaten bedienen met je stem. Met Google Assistent heb je altijd de controle. Als je de tablet mee wilt nemen, haal je de tablet gemakkelijk van de dock af. Zo heb je altijd je tablet bij je.

Pluspunten
  • Met de extra dock kun je de Pixel Tablet op meerdere locaties in je huis gebruiken. Geniet van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met speaker. Bedien je slimme thuis-apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

    .

    Het biedt minder schermruimte dan op een grote tablet om je documenten mee te werken.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets