1. Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 266 ppi en een helderheid van 420 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Uitstekend

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs en het bijbehorende bescherm- en oplaadpakket heb je alles wat je nodig hebt om optimaal van je tablet te genieten. Met de book case blijft je tablet goed beschermd. Met de 25 watt oplader en kabel heb je de mogelijkheid om je tablet snel en eenvoudig op te laden. De Tab S8 Plus is een krachtige tablet die perfect geschikt is voor intensief gebruik. Met de processor en het werkgeheugen kan je zelfs de meest veeleisende taken uitvoeren. Ook voor de fanatieke gamer of professionele fotograaf is deze tablet een ideale keuze. Met de 12 megapixel camera aan de voorkant kun je videogesprekken voeren met een optimale kwaliteit. Door de dunne schermranden heb je een groot scherm dat je optimaal kunt gebruiken om naar films en series te kijken. Bovendien geniet je van heldere kleuren en een hoge kwaliteit.

Pluspunten
  • Met de boekenkast en oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet in huis. Dit is een van de beste tablets die momenteel beschikbaar zijn. De tablet kan zelfs de meest veeleisende taken probleemloos aan, zoals 3D games en fotobewerking.

Minpunten
  • Deze grote tablet is moeilijker mee te nemen onderweg dan een middelgrote tablet

    .

    Je kunt niet overal online blijven via 5G zoals met de Tab S8 Plus Wifi + 5G.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is Uitstekend en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 266 ppi en de helderheid van het scherm is 420 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 256GB Wifi Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets