1. Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit.

Tablet Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit is een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen vermaken én leren tijdens autoritten. De tablet bevestig je gemakkelijk én stevig met de autohouder aan de hoofdsteun van de voorstoel. Met het ingebouwde blauw licht filter is het 7 inch scherm rustig voor de ogen. Ook wordt er een stevige, spatwaterdichte tablethoes meegeleverd die vuil en beschadigingen voorkomt. Met Tab Lite 2 kun je via ouderlijk toezicht bepalen welke apps en websites beschikbaar zijn voor je kind. Er zijn meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes. Daarnaast kun je het aanbod uitbreiden met apps zoals Netflix, Videoland of Disney+. Met de Kurio Car Kit en Tab Lite 2 wordt elke autorit een leuke ervaring met vermaak en leerwinst voor je kind.

Pluspunten
  • Bevestig de autohouder op de hoofdsteun van de voorstoel, zodat je kind de tablet tijdens de autorit gemakkelijk kan gebruiken. Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius kun je bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes beschermt de tablet tegen vallen en schokken.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is daardoor trager dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet heeft een opslagcapaciteit van 16 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + Car Kit. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets