1. Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,4 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 720G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs is de perfecte tablet voor mensen die op zoek zijn naar een multifunctioneel apparaat. Met de meegeleverde S Pen stylus bedien je je tablet precies zoals jij het wilt. De stylus is magnetisch bevestigd aan de zijkanten van de tablet, zo heb je hem altijd binnen handbereik. Het 10,4 inch IPS-scherm van de S6 Lite heeft een hoog contrast en een scherpe kleurweergave, waardoor je films, series en documenten afspeelt in een hoge kwaliteit. Ook heeft de tablet dubbele AKG stereo speakers, die zich automatisch aanpassen aan de manier waarop je de tablet vasthoudt. Het Beschermingspakket bestaat uit een book case en een screenprotector. De book case beschermt de behuizing tegen stoten en krassen. De screenprotector voorkomt krassen en andere schade aan het scherm. Met dit pakket ben je verzekerd dat je tablet langer meegaat en je altijd de beste kwaliteit krijgt.

Pluspunten
  • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector. Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de boekhoes en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet. Dankzij de redelijke snelheid zullen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet gaan stotteren.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet heel helder en scherp, dus je kijkt video's en leest teksten in lage kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 720G processor.

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) 128GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets