1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY haal je een krachtig stukje techniek in huis. De tablet is ideaal voor alledaags gebruik, zoals series kijken, spelletjes spelen of surfen. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt ervoor dat je favoriete series in goede kwaliteit bekijkt. De Unisoc T618 processor maakt het mogelijk om apps moeiteloos en zonder haperen te draaien. Met de 4G-ondersteuning blijf je altijd online, ook als je onderweg bent. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Het Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY maakt het mogelijk om met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB lange teksten te typen. Wanneer je het toetsenbord niet gebruikt, koppel je deze eenvoudig los van de hoes. Zo zit hij niet in de weg en kan je de tablet probleemloos meenemen. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is een krachtige tablet met veel mogelijkheden.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je je tablet en type je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets