1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs en het beschermingspakket ben je klaar voor elke dag. De tablet is geschikt voor zowel gezellig kijken, gamen als surfen. Zo bekijk je je favoriete series op het 10,5 inch full hd scherm. Met de Unisoc T618 processor draait de tablet moeiteloos alle apps die je maar wilt. En door de krachtige batterij gaat de tablet een hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Met het beschermingspakket ben je extra goed beschermd. De book case beschermt de behuizing en de screenprotector zorgt er voor dat je scherm vrij blijft van krassen. Zo ben jij verzekerd van jouw tablet voor elke dag.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw met behulp van de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals youtube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals Youtube video's bekijken en lichtere spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series

  .

  Op deze halfgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is moeilijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, daarom laden apps traag en multitasken is moeilijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optim.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets