1. Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2.

Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader.

Specificaties e-reader Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1404 pixels en 1872 pixels

Schermdiagonaal

10 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader

Met de Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2 kun je comfortabel boeken lezen. Het 10 inch scherm is ongeveer even groot als een vel A4 papier, waardoor je minder vaak bladzijdes hoeft om te slaan. De meegeleverde stylus maakt het gemakkelijk om notities te maken en op woorden te tikken voor vertalingen of betekenissen. Door de verlichting in het scherm en de blauw licht filter, kun je ook 's avonds lezen zonder je ogen te belasten. Je kunt ook luisterboeken beluisteren via bluetooth ondersteuning. De 32 GB opslag geheugen biedt voldoende ruimte voor meer dan 30.000 boeken. Let op: je moet een Kobo account aanmaken om deze e-reader te gebruiken. Met de Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2 lees je comfortabel boeken op een scherm dat net iets kleiner is dan een vel A4 papier. De meegeleverde stylus maakt het gemakkelijk om notities te maken en op woorden te tikken om de vertaling of de betekenis te achterhalen. Je hebt ook de optie om luisterboeken te beluisteren via bluetooth ondersteuning. De verlichting in het scherm en de blauw licht filter maken het mogelijk om ook 's avonds te.

Pluspunten
  • Deze e-reader is groot, waardoor er meer tekst op het scherm past en je erg comfortabel kunt lezen

    .

    Op het 32 GB opslaggeheugen kun je ongeveer 30.000 e-books zetten

    .

    Met de meegeleverde stylus kun je aantekeningen maken terwijl je leest.

Minpunten
  • Je krijgt geen oplader bijgeleverd die je in het stopcontact kan steken. Deze grote e-reader is minder makkelijk mee te nemen tijdens het reizen.

Veelgestelde vragen over de Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader

De Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1404 pixels en de resolutie breedte is 1872 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader is 10 inch.

De Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De Kobo Elipsa 2E met Kobo Stylus 2. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 32 GB.

Bekijk nog meer e-readers