1. Kobo Nia + Kobo Sleep Cover.

Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader.

Specificaties e-reader Kobo Nia + Kobo Sleep Cover.

Scherpte

HD Ready (720p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Nee

Resolutie hoogte en breedte

1024 pixels en 758 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

8 GB

Bluetooth

Nee

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader

Met de Kobo Nia plus de Kobo Sleep Cover creëer je een ultieme leeservaring. De sleep cover is speciaal gemaakt voor de Kobo Nia en beschermt je e-reader tegen krassen en schade. Met het compacte formaat neem je de e-reader eenvoudig mee onderweg. De Kobo Nia heeft een 6 inch scherm dat voorzien is van Comfortlight, de schermverlichtingstechniek van Kobo. Hierdoor past de helderheid van het scherm automatisch aan het omgevingslicht aan, waardoor je zelfs 's nachts of op een zonnige bestemming kan blijven lezen. Bovendien heeft de Kobo Nia een opslagcapaciteit van 8GB, waardoor je duizenden boeken mee kunt nemen. Om de e-reader te gebruiken, moet je wel een Kobo account aanmaken. Met de Kobo Nia + Sleep Cover heb je altijd je favoriete boeken bij de hand. Zo lees je altijd en overal in gemak en comfort.

Pluspunten
  • De meegeleverde sloophoes voorkomt krassen en andere beschadigingen op je e-reader. Met Comfortlight past de e-reader de schermverlichting automatisch aan op basis van je omgevingslicht. Door het kleine formaat van deze e-reader lees je gemakkelijk onderweg, bijvoorbeeld in de trein.

Minpunten
  • Er wordt geen thuislader meegeleverd voor het opladen, alleen een kabeltje

    .

    -> Er wordt geen thuislader meegeleverd voor het opladen, alleen een kabel. Deze e-reader is aan de kleine kant, hierdoor lees je minder comfortabel dan op een groter model

    .

    -> Deze e-reader is klein van formaat, hierdoor lees je minder comfortabel dan op een grotere.

Veelgestelde vragen over de Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader

De Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1024 pixels en de resolutie breedte is 758 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader is 6 inch.

De Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Nee.

De Kobo Nia + Kobo Sleep Cover. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 8 GB.

Bekijk nog meer e-readers