1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs en het bijbehorende beschermingspakket ben je altijd verzekerd van een goede bescherming van je tablet. De book case beschermt de buitenkant van je tablet tegen stoten en krassen, terwijl de screenprotector je scherm beschermt. De Tab A8 is een krachtige tablet voor alledaags gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm biedt een helder beeld en in combinatie met de Unisoc T618 processor draaien apps en spelletjes soepel. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij makkelijk een hele dag mee. Of je nu kijkt naar je favoriete series, voert videogesprekken of surft over het internet, deze tablet biedt je alles wat je nodig hebt.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk zoals nieuw dankzij de book case en screenprotector. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets