1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver in combinatie met de Samsung Book Case Zwart biedt de perfecte bescherming voor jouw tablet. Deze middenklasse tablet heeft een groot 12,4 inch scherm met een octa core processor en 4 GB werkgeheugen. De Tab S7 FE komt standaard met een stylus waarmee je de tablet bedient, notities maakt of foto's bewerkt. Daarnaast is de tablet geschikt om te multitasken met verschillende apps en games. Ook is de Tab S7 FE voorzien van snelladen tot 45W, waardoor je binnen 90 minuten de accu volledig oplaadt. De meegeleverde oplader levert echter slechts 15W, waardoor je een aparte oplader moet aanschaffen om hiervan te profiteren. Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE + Book Case Zwart heb je een krachtige tablet met de beste bescherming.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen krassen en stoten. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsclasse, dus zwaardere apps als Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver + Book Case Zwart. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets