1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs is een krachtige middenklasse tablet die perfect is voor alledaags gebruik. De tablet heeft een 10,5 inch full hd scherm waarop je films en series kunt bekijken. Ook als je graag spelletjes speelt kun je de tablet zonder problemen gebruiken. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor draait de tablet apps moeiteloos en zonder haperen. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Met de Just In Case Smart Tri-Fold Book Case Zwart bescherm je je tablet tegen krassen en deuken. Daarnaast heeft de hoes een handige auto-wake functie waardoor het scherm automatisch aan gaat wanneer je de hoes openklapt. Ook kun je de hoes als standaard gebruiken. Zo ben je verzekerd van een optimale bescherming van je tablet en geniet je van de mogelijkheden van je Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kan je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps langzaam laden en multitasken hierdoor niet mogelijk is

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Grijs + Just in Case Book Case Zwart. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets