1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs heeft een prachtig 10,5 inch full hd scherm waarop je je favoriete series, films en games in goede kwaliteit kunt bekijken. Met de krachtige Unisoc T618 processor draait de tablet apps moeiteloos en zonder haperen. De Caliber Tablethouder maakt de Tab A8 extra handig, want je kunt de tablet op verschillende plekken op hangen. Zo gebruik je de tablet handsfree, bijvoorbeeld in de keuken of hang je de tablet op aan de hoofdsteun of het raam van de auto. Ook op het gebied van verbindingen heeft de Tab A8 veel te bieden. Dankzij de Wifi en 4G-ondersteuning blijf je met een simkaart overal online. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder heb je een middenklasse tablet waarmee je altijd online bent.

Pluspunten
 • Hang de tablet op verschillende plekken met behulp van de tablethouder, bijvoorbeeld in je keuken of auto. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te geniet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets