1. Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker.

Tablet Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker is een veelzijdig apparaat dat je het beste van twee werelden biedt. Aan de ene kant kun je genieten van muziek, films en series met de ingebouwde speaker in de dock. De oplaaddock zorgt ervoor dat je Pixel Tablet altijd opgeladen is. Aan de andere kant bedien je gemakkelijk al je smart home apparaten. Met Google Assistent stuur je met je stem commando's naar je bijvoorbeeld je thermostaat, lampen of slimme deurbel. Met de ingebouwde camera aan de voor- en achterkant voer je videogesprekken met vrienden, familie of collega's. Je haalt de tablet gemakkelijk van de dock af. Zo neem je de tablet ook onderweg mee. De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker is een makkelijk en betrouwbaar apparaat voor al je multimedia en smart home behoeften.

Pluspunten
  • Geniet van krachtig geluid en altijd een opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bedien je slimme huisapparaten met je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor alledaagse gebruikers.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

    .

    Het werken met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets