1. Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart.

Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader.

Specificaties e-reader Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart.

Scherpte

Full HD (1080p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1872 pixels en 1404 pixels

Schermdiagonaal

7,8 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

8 GB

Bluetooth

Nee

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader

Met de PocketBook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart heb je een perfecte combinatie om je favoriete boeken te lezen. Het 7,8 inch full hd scherm biedt een hoge kwaliteit beeld en de SMARTlight technologie stelt je in staat om de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm naar wens in te stellen. Met de meegeleverde adapter sluit je een hoofdtelefoon aan om zo audioboeken, podcasts en muziek te luisteren. Met de ingebouwde voorleesfunctie hoef je geen bladzijde meer te slaan. De accu gaat zo enkele weken mee zonder opladen. De PocketBook Shell Book Case Zwart beschermt je e-reader tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen. De hoes bedekt de gehele e-reader en met de auto-wake functie gaat het toestel automatisch aan wanneer je de hoes openklapt. Let op: Kobo Plus e-books zijn niet te lezen op een PocketBook e-reader. Met de PocketBook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart lees je je favoriete boeken comfortabel, veilig en met stijl.

Pluspunten
  • Met de Pocketbook Shell Book Case wordt je e-reader beschermd tegen krassen, deuken en andere schade. Door het formaat van deze e-reader lees je comfortabel en neem je hem gemakkelijk mee op reis. Pas de helderheid en kleurtemperatuur van het licht van je e-reader aan met behulp van SMARTlight.

Minpunten
  • Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact.

Veelgestelde vragen over de Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1872 pixels en de resolutie breedte is 1404 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader is 7,8 inch.

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Nee.

De Pocketbook Inkpad 3 Zwart + PocketBook Shell Book Case Zwart. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 8 GB.