1. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze.

Tablet Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Nee

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet

Je kind kan met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze en de JVC Kinderkoptelefoon Roze op een veilige manier filmpjes kijken en luisteren. De kinderkoptelefoon is namelijk met een volumebegrenzing uitgerust, waardoor het geluid niet harder kan zijn dan 85 decibel. Met de tablet kunnen kinderen leuke en leerzame apps en video's bekijken. De Tab Ultra 2 heeft maar liefst 70 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes en exclusieve Nickelodeon content van onder andere PAW Patrol en Dora. Als ouder bepaal je welke apps en websites je kinderen kunnen gebruiken. Het 7 inch scherm is voorzien van een blauw licht filter, waardoor het beter is voor de ogen van je kind. Op het 32 GB opslaggeheugen is ook plek voor andere apps, zoals Netflix of Disney+. Let op: de volumebegrenzing is van toepassing op alle mobiele apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen voor volumebegrenzing. Bij gebruik op apparaten die niet begrensd zijn, kan de hoofdtelefoon een hoger volume geven.

Pluspunten
  • Je kind luistert veilig naar muziek of filmpjes met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Met ouderlijk toezicht via Kurio Genius bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. Je kind speelt met zijn of haar favoriete Nickelodeon vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is daardoor trager dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Nee.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets