1. Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2.

Tablet Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

[Qualcomm SM8450]

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs en de Samsung Galaxy Buds 2 ben je klaar voor een optimale entertainment ervaring. De draadloze oordopjes hebben actieve noise cancelling, waardoor je ongestoord kunt genieten van films en series. De krachtige tablet is uitgerust met een processor en werkgeheugen waarmee je zware taken uitvoert en multitaskt. Ook 3D games spelen geen probleem. Het 11 inch schermformaat heeft een gemiddeld formaat, waardoor de tablet makkelijk meegenomen kan worden. De dunne schermranden zorgen ervoor dat het scherm toch groot genoeg is om bijvoorbeeld films te kijken. Met de 12 megapixel selfiecamera is het ook mogelijk om videogesprekken te voeren in hoge kwaliteit. Of je nu een film kijkt met de draadloze oordopjes of een videogesprek voert, met de Samsung Galaxy Tab S8 en de Samsung Galaxy Buds 2 heb je altijd een professionele entertainment ervaring.

Pluspunten
 • Met de draadloze oordopjes luister je ongestoord naar muziek of kijk je onderweg naar een film

  .

  -> Met de draadloze oordopjes luister je ongestoord naar muziek of kijk je onderweg naar een film

  .

  Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, want je multitaskt soepel en bekijkt comfortabel films en series

  .

  -> Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik, want je multitaskt soepel en comfortabel films en series bekijkt. De tablet kan de zwaarste taken zonder problemen aan, zoals 3D games en fotobewerking

  .

  -> De tablet kan de zwaarste taken zonder problemen aan, zoals 3D-games en fotobewerking.

Minpunten
 • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. De werkruimte op je documenten is minder dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een [Qualcomm SM8450] processor.

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S8 11 inch 128GB Wifi Grijs + Samsung Galaxy Buds 2. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets