1. Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi.

Tablet Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11,5 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

MediaTek Helio G99

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs is een slimme tablet voor het hele gezin. Het 11,5 inch scherm biedt je een prachtig beeld, waarmee je films en series kijkt. De tablet heeft een redelijke snelheid, waardoor je zonder problemen lichte spelletjes zoals Candy Crush speelt. Wil je ook zwaardere apps zoals 3D games of videobewerking gebruiken? Kies dan voor de snellere P11 Pro (2de generatie). Geniet van de voorgeïnstalleerde Google Kids Space, waarmee je app- en tijdslimieten instelt. Zo gebruikt ook het jongste lid van het gezin de tablet op een veilige manier. Met de 128 GB opslagruimte sla je genoeg bestanden en apps op. Kom je toch ruimte tekort? Dan breid je het geheugen gemakkelijk uit met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs is een complete tablet voor het hele gezin.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken

  .

  Door het gemiddelde gewicht neem je de tablet makkelijk overal mee naartoe.

Minpunten
 • Deze tablet is alleen geschikt voor basisgebruik, kies daarom een tablet uit een hogere prijsklasse voor meer kwaliteit

  .

  Deze tablet is ook trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps langzaam laden en multitasken niet mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 11,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek Helio G99 processor.

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets