1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs en de Just in Case Kids Cover Blauw heb je een ideaal gezinsapparaat. Dankzij de stevige cover hebben je kinderen een tablet die zowel stoot- als schokbestendig is. Het 10,5 inch full hd scherm levert een haarscherpe beeldkwaliteit waar je films, series en spelletjes op kunt kijken of spelen. De Unisoc T618 processor is snel genoeg voor veelgebruikte apps en krachtig genoeg voor een leuk potje gamen. De batterij van deze tablet gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee. Met deze tablet blijf je altijd en overal verbonden met het internet en met familie en vrienden.

Pluspunten
  • Je tablet is goed beschermd tegen valpartijen, stoten en vuil door de meegeleverde kinderhoes. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals YouTube-video's kijken en licht gamen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel tv-series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaan niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets