1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver en het bijbehorende bescherm- en oplaadpakket ben je meteen klaar om te gaan. Met de 10,5 inch full hd scherm kijk je films met een haarscherpe kwaliteit. Ook als je graag speelt is de Tab A8 helemaal klaar voor gebruik. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt voor een soepele beleving. Dankzij de 15W oplader en kabel is je tablet weer snel opgeladen en met de book case blijft je tablet vrij van krassen. Daarnaast gaat de batterij bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee. Kortom, met deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver ben je klaar om te genieten van het internet of videogesprekken met familie en vrienden.

Pluspunten
 • Met de boekenkast en oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet in huis. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken van YouTube video's en lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je makkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Zilver + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets