1. Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw.

Tablet Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Nee

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet

Je kind kan lekker genieten met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw en de JVC Kinderkoptelefoon Blauw. De kinderkoptelefoon is voorzien van een begrensd volume, waardoor het geluid niet luider dan 85 decibel is. Zo hoeven ouders zich geen zorgen te maken over te veel lawaai. De Kurio tablet is gevuld met leuke en leerzame apps voor kinderen, zoals PAW Patrol en Dora. Ook heeft de tablet een ingebouwd blauw licht filter, wat het scherm beter voor de ogen van je kind maakt. Met het 32 GB opslaggeheugen kunnen er ook nog andere apps en video's geïnstalleerd worden, zoals Netflix of Disney+. Let wel op dat de volumebegrenzing alleen van toepassing is op apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen. Bij gebruik op andere apparaten kan de hoofdtelefoon een hoger volume geven. De Kurio Tablet Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw met de JVC Kinderkoptelefoon Blauw maakt het leren en spelen voor je kind nu nog leuker.

Pluspunten
  • Je kind luistert veilig naar muziek of video's met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing

    .

    Met behulp van de ouderlijk toezicht van Kurio Genius bepaal je welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen

    .

    Je kind speelt met zijn of haar favoriete vriendjes uit Nickelodeon zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is daardoor trager dan een reguliere tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Nee.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets