1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver is een veelzijdige tablet die geschikt is voor zowel professioneel als privé gebruik. Het 10,5 inch full hd scherm zorgt voor een scherp en helder beeld. Door de Unisoc T618 processor is de tablet krachtig genoeg om zware apps te draaien, zoals video's bekijken of gamen. Bovendien gaat de batterij bij gemiddeld gebruik een hele dag mee. Op het 64 GB opslaggeheugen sla je al je foto's, video's, apps en andere bestanden op. Heb je hier niet genoeg ruimte voor? Je kunt het geheugen uitbreiden met een extra geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. Zo kun je al je bestanden meenemen op reis zonder het risico te lopen dat je iets vergeet. Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver heb je een betrouwbare tablet in handen die je elke dag kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Je kunt je favoriete foto's opslaan op 64 GB en je belangrijkste apps downloaden.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Zilver. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets