1. Pocketbook Touch HD 3 Grijs.

Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader

5/5

Je kent het wel, je gaat op vakantie en op het strand wil je lekker al je boeken lezen. Maar dat brengt toch wel wat gewicht met zich mee. Maar nu kan je al je boeken meenemen op je e-reader. Geen gesleep meer met boeken maar 1 dun apparaat waarop je duizenden boeken kan downloaden. Dat kan met deze Pocketbook Touch HD 3 Grijs. Lees snel verder voor alle specificaties van deze Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader.

Specificaties e-reader Pocketbook Touch HD 3 Grijs.

Scherpte

HD Ready (720p)

Schermtype

Electronic Ink

Blauw licht filter

Ja

Resolutie hoogte en breedte

1448 pixels en 1072 pixels

Schermdiagonaal

6 inch

Touchscreen

Ja

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Bluetooth

Ja

WiFi ingebouwd

Ja

Omschrijving van de Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader

Met de PocketBook Touch HD 3 grijs lees je niet alleen thuis, maar ook buiten in het park of op het strand. Dankzij de waterdichte coating is dit mogelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je e-reader kapot gaat. Met slechts 155 gram is de PocketBook Touch HD 3 bijna net zo licht als een appel, wat het gemakkelijk maakt om 'm overal mee naartoe te nemen. Het 6-inch touchscreen maakt het verder mogelijk om gemakkelijk door je boeken te bladeren. Daarnaast beschikt de e-reader ook over SMARTlight, waarmee je de helderheid en kleurtemperatuur van de verlichting kunt aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om de PocketBook Touch HD 3 te gebruiken voor audioboeken, muziek of podcasts. Hiervoor sluit je een koptelefoon aan via de meegeleverde adapter of via bluetooth. Je kunt de e-reader bedienen met het touchscreen of met de knoppen, wat je zelf fijn vindt. Let wel op: met de PocketBook Touch HD 3 kun je geen e-books uit een Kobo Plus abonnement lezen. Er wordt geen beschermhoes meegeleverd, daarom adviseren we je om er een te bestellen om je e-reader te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen van het kwetsbare sc.

Pluspunten
 • Aanpassen het licht en de kleurtemperatuur van je e-reader via SMARTlight. Luister naar audioboeken, muziek en podcasts via bluetooth of via de meegeleverde usb naar 3,5 mm adapter. Door het kleine formaat van deze e-reader kun je gemakkelijk lezen onderweg, bijvoorbeeld in de trein.

Minpunten
 • Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact

  .

  Er wordt wel een oplaadkabel meegeleverd, maar geen adapter voor het stopcontact

  .

  Deze e-reader is aan de kleine kant, hierdoor lees je minder comfortabel dan op een groter model

  .

  Deze e-reader is aan de kleine kant, waardoor je minder comfortabel leest dan op een groter model.

Veelgestelde vragen over de Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader heeft de volgende resoluties: resolutie hoogte is 1448 pixels en de resolutie breedte is 1072 pixels. 

Het schermdiagonaal van de Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader is 6 inch.

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader heeft een Electronic Ink schermtype.

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader heeft WiFi ingebouwd: Ja. En bluetooth: Ja.

De Pocketbook Touch HD 3 Grijs. e-reader heeft een totale opslagcapaciteit van 16 GB.

Bekijk nog meer e-readers