1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs en de Book Case Grijs bescherm je je tablet tegen krassen en vuil. Deze middenklasse tablet is ideaal voor al je dagelijkse taken. Kijk je favoriete series op het 10,5 inch full hd scherm met de beste kwaliteit. Speel zonder problemen je favoriete spelletjes met de krachtige Unisoc T618 processor. De batterij gaat makkelijk een dag mee bij gemiddeld gebruik. Met de ingebouwde standaard in de hoes zet je de tablet rechtop neer. Ideaal voor het kijken van series, films of videogesprekken. De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs en de Book Case Grijs zijn een perfecte combinatie om je tablet te beschermen en er optimaal van te genieten.

Pluspunten
  • Met de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series bekijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Book Case Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets