1. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker.

Tablet Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet

Klaar voor een entertainment sessie? Kies dan voor de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. De tablet is vanaf het begin al voorzien van een ingebouwde speaker, waarmee je muziek in hoge kwaliteit afspeelt. Je tablet blijft altijd opgeladen in de oplaaddock. Zo gebruik je de tablet elk moment van de dag. Ook slimme apparaten bedien je gemakkelijk met de Pixel Tablet. Bijvoorbeeld je thermostaat, lampen of je slimme deurbel. Is je tablet niet in de buurt? Dan bedien je jouw apparaten met je stem via Google Assistent. Je neemt de tablet gemakkelijk mee dankzij de dock. Wil je regelmatig grote apps en bestanden downloaden? Kies dan voor de 256GB-opslagruimte. Zo heb je na een jaar geen last van opruimklusjes.

Pluspunten
  • Geniet van krachtig geluid en altijd een opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bedien je smart home apparaten met je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor alledaagse gebruikers.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

    .

    Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een groter tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets