1. Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs.

Tablet Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G

Omschrijving van de Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet

De Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs is een veelzijdige tablet die de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk apparaat dat geschikt is voor allerlei doeleinden. Niet alleen het hele gezin kan er plezier mee beleven, maar ook studenten en werknemers zullen er veel profijt uit halen. De tablet is uitgerust met een krachtige processor en 6 GB werkgeheugen, waardoor apps en games soepel draaien. Dankzij het 11 inch scherm heb je voldoende ruimte om te multitasken: het is mogelijk om verschillende apps naast elkaar te gebruiken. Daarnaast kun je met de Tab P11 Wifi + 5G overal gemakkelijk online gaan. Je hebt hiervoor geen wifi-verbinding meer nodig, want de tablet ondersteunt internet via het nieuwe, veel snellere 5G mobiele netwerk. Met 128 GB geheugen heb je voldoende ruimte voor al je bestanden en apps, maar als je toch meer opslagruimte nodig hebt, kun je dit eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB. De tablet is ook voorzien van de voorgeïnstalleerde Google Kids Space kindermodus, zodat kinderen kunnen genieten van.

Pluspunten
 • Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel series kijken

  .

  Dankzij zijn gemiddelde gewicht kun je de tablet makkelijk overal meenemen

  .

  Dankzij 5G blijf je ook online op plaatsen waar geen wifi-verbinding is.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor lichtere taken, zoals het maken van simpele aantekeningen en het surfen op het internet

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 750G processor.

De Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Lenovo Tab P11 128GB Wifi + 5G Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets