1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs heb je een betrouwbare tablet waar je alledaagse taken mee doet. Het 10,5 inch full HD-scherm zorgt voor een kristalheldere beeldkwaliteit, waarmee je films, series, foto's of video's kunt bekijken. De krachtige processor maakt het mogelijk om makkelijk spelletjes te spelen. Dankzij de grote 64GB opslagcapaciteit kun je meer dan genoeg bestanden en apps opslaan. Mocht je nog meer ruimte nodig hebben, dan kun je deze eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 terabyte. De batterij gaat ongeveer een dag mee, zodat je zonder zorgen je favoriete content kunt blijven bekijken.

Pluspunten
 • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet is het gemakkelijk om e-mails te schrijven of comfortabel naar series te kijken. Je slaat jouw favoriete foto's op een opslagruimte van 64 GB en downloadt je belangrijkste apps.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te geniet.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets