1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs met Just in Case Kids Cover Roze is de perfecte tablet voor je kinderen. De cover biedt extra stevigheid en bescherming tegen schokken en stoten. De Tab A8 is een snelle tablet met een 10,5 inch full hd scherm en een krachtige Unisoc T618 processor. Zo kijk je je favoriete series in goede kwaliteit en speel je spelletjes zonder haperingen. Ook is de batterij van de tablet zo gemaakt dat hij bij gemiddeld gebruik tenminste een dag meegaat. Hierdoor kunnen kinderen urenlang surfen over het internet en videogesprekken voeren met familie en vrienden.

Pluspunten
 • Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de meegeleverde kinderhoes

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en speel lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te kunnen genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Grijs + Just in Case Kids Cover Roze. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets