1. OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen.

Tablet OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11,61 inch, een pixeldichtheid van 296 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

ARM G710 MC10

Omschrijving van de OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet

Bescherm je OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi tegen beschadigingen met de OnePlus Pad Back Cover Groen. Deze stevige cover past perfect om het apparaat en beschermt het tegen stoten. Met de OnePlus Pad multitask je soepel en bekijk je comfortabel films. De kleurrijke Groen cover geeft je tablet een stijlvolle uitstraling. Op het middelgrote 11.6 inch scherm schrijf je e-mails, bekijk je documenten of kijk je een serie. De hoge beeldkwaliteit van 1920 x 1080 pixels zorgt voor een scherp beeld en kleuren die echt tot leven komen. Je voert gemakkelijk videogesprekken met je werk, familie of vrienden door de camera's aan de voor- en achterkant. De OnePlus Pad is wel wat zwaarder dan andere tablets, maar het gewicht maakt het ook gemakkelijker om in bed te lezen. Met 128 GB opslag ruim je na een jaar foto's en apps weer op. Je verbindt je tablet met wifi voor internet. Wil je overal internetverbinding? Kies dan een tablet met wifi en 4G of 5G ondersteuning. Gebruik je jouw tablet voor werk of studie? Bestel er dan een tablethoes met toetsenbord bij. Zo schrijf je bijvoorbeeld snel en gemakkelijk e-mails. Kies uit verschillende kleuren en.

Pluspunten
  • Met de tablet hoes bescherm je jouw tablet tegen beschadigingen

    .

    Met deze tablet kun je elke dag gemakkelijk multitasken, films en series kijken en heb je geen last van lage snelheden met apps zoals Netflix en Spotify.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, voor dat doel kies je een betere tablet uit een andere prijscategorie

    .

    Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een groot tablet.

Veelgestelde vragen over de OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet

De beeldschermkwaliteit van de OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 11,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 296 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een ARM G710 MC10 processor.

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi + Back Cover Groen. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets