1. Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs is de ideale tablet voor al je dagelijkse taken. De tablet is voorzien van een 10,5 inch Full HD-scherm, waarop je films, series en games in uitstekende kwaliteit kunt genieten. De krachtige Unisoc T618-processor zorgt voor een soepele prestatie, zelfs bij het gebruik van apps. De batterij houdt het gemiddeld een hele dag uit. Met de Book Case Grijs bescherm je de tablet tegen krassen en vuil. De hoes is voorzien van een ingebouwde standaard waarmee je de tablet rechtop kunt zetten. Ideaal voor als je films of videogesprekken voert. De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs is een betrouwbare tablet die je altijd bij de hand wilt hebben.

Pluspunten
  • Met behulp van de boekenkast bescherm je je tablet tegen schade. Deze tablet is geschikt voor basisaanvragen zoals het kijken van YouTube-video's en lichte games zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, waardoor apps langzaam laden en multitasken niet mogelijk is

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi Grijs + Book Case Grijs. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets