1. Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver.

Tablet Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 7,9 inch, een pixeldichtheid van 324 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

iPadOS

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

Apple A12 Bionic

Omschrijving van de Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet

Met de Apple iPad Mini 5 Wifi + 4G 256GB met een 7.9 inch Retina scherm met True Tone, wordt het gebruik ervan net zo gemakkelijk als in je eigen tuin. Het witbalans in het scherm past automatisch aan het omgevingslicht aan. Naast het Retina scherm, is de Apple iPad Mini 5 uitgerust met een 12A bionic chip voor een snelle navigatie door je favoriete apps. Met de Apple Pencil (1e generatie) kun je tot in de kleinste details schetsen en notuleren met de drukgevoeligheid van de penpunt. Om je gegevens veilig te houden, kun je de Apple iPad Mini 5 ontgrendelen met de vingerafdrukscanner op de thuisknop. Vergeet niet dat de Apple Pencil 1 niet bijgeleverd wordt. De Apple iPad Mini 5 is de perfecte tablet voor onderweg en thuis. Ga naar buiten en geniet van de natuur met de Apple iPad Mini 5, terwijl je je favoriete apps blijft gebruiken. Met de 12A bionic chip, de drukgevoelige Apple Pencil en de vingerafdrukscanner kun je je creativiteit botvieren en je gegevens veilig houden. Nu met 256GB opslagcapaciteit.

Pluspunten
  • Dankzij de A12 bionic-chip draaien zelfs de zwaarste programme's vloeiend

    .

    Gebruik een simkaart met een mobiele databundel om altijd via 4G verbonden te blijven met internet

    .

    Het Retina-scherm met True Tone past de witbalans automatisch aan aan het omgevingslicht.

Minpunten
  • De opslagcapaciteit kun je niet uitbreiden met een geheugenkaart. Er wordt geen Apple Pencil bijgeleverd. Met deze 4G iPad kun je ook op plaatsen zonder wifi internetten, maar om te bellen of WhatsAppen heb je een telefoon nodig.

Veelgestelde vragen over de Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 7,9 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 324 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet heeft een iPadOS besturingssysteem en draait op een Apple A12 Bionic processor.

De Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet heeft een opslagcapaciteit van 256 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Apple iPad Mini 5 256 GB Wifi + 4G Zilver. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets