1. Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,61 inch, een pixeldichtheid van 220 ppi en een helderheid van 400 cd/m2.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek

Omschrijving van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is een perfecte tablet voor alledaags gebruik. Het 10.6 inch full hd scherm geeft kleuren helder weer en zorgt voor een optimaal kijkplezier. De tablet heeft een 32 GB opslagcapaciteit waarmee je veel bestanden kunt opslaan. Met de 8 megapixel selfie camera voer je videogesprekken in goede kwaliteit en kun je ook foto's maken. Met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kun je comfortabel lange teksten en mails tikken en de tablet tegen beschadigingen beschermen. De Tab M10 Plus is namelijk snel, maar minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D games. Kortom, de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) is een perfecte tablet voor dagelijks gebruik. Geniet van het mooie beeldscherm en de vele mogelijkheden van deze middenklasse tablet.

Pluspunten
 • Met de toetsenbordhoes bescherm je je tablet en kun je comfortabel verslagen en e-mails tikken. Op deze middelgrote tablet is er voldoende ruimte om e-mails te schrijven of om een YouTube-video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet gemakkelijk meenemen waar je ook maar naartoe gaat.

Minpunten
 • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals simpele notities maken of internetten

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Je gebruikt deze tablet alleen voor de eenvoudigste taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op internet

  .

  Deze tablet is trager dan anderen in deze prijscategorie, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,61 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 220 ppi en de helderheid van het scherm is 400 cd/m2.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek processor.

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 32GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets