1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

Geniet van ultragemakkelijk gebruik met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs. Met de Just in Case Kids Cover Blauw hoef je je geen zorgen meer te maken over beschadigingen of stoten. De Tab A8 is een krachtige middenklasse tablet die perfect is voor alledaags gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm bekijk je je favoriete series, films en documentaires in prachtige kwaliteit. Ook voor het spelen van games is de Tab A8 een betrouwbare keuze. Met de Unisoc T618 processor voer je apps snel en soepel uit zonder haperingen. De batterij gaat makkelijk een hele dag mee bij gemiddeld gebruik, zodat je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren. Kortom: met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs en Just in Case Kids Cover Blauw ben je helemaal klaar voor jouw dagelijkse avonturen!

Pluspunten
 • Met de meegeleverde kinderhoes is je tablet goed beschermt tegen vallen, stoten en vuil

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush

  .

  Op deze middelgrote tablet kun je comfortabel e-mails schrijven of series kijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multimediagebruik gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optima.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Kids Cover Blauw. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets