1. Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Roségoud profiteer je van de vele voordelen van een tablet. Met de meegeleverde Caliber Tablethouder hang je de tablet op verschillende plekken en maak je gebruik van handsfree entertainment. Plaats de tablet bijvoorbeeld in de keuken, zodat je handsfree kunt koken volgens je favoriete recepten. Of hang de tablet aan de hoofdsteun of het raam van de auto, zo vermaken je kinderen zich onderweg met een film. De Tab A8 is een snelle middenklasse tablet met een 10,5 inch full HD scherm. Dankzij de krachtige Unisoc T618 processor kun je eenvoudig apps draaien en zonder haperingen gamen. Met de 64GB opslagruimte sla je al je favoriete films, series en spelletjes op. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik een dag mee, zodat je urenlang kunt surfen over het internet of videogesprekken kunt voeren met familie of vrienden.

Pluspunten
  • Hang de tablet op verschillende plekken dankzij de tablet houder, bijvoorbeeld in de keuken of in de auto. Deze tablet is geschikt voor basis taken zoals YouTube video's kijken of het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet schrijf je gemakkelijk e-mails of kijk je comfortabel naar series.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, waardoor apps traag laden en multitasken niet mogelijk is

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 64GB Wifi Rosegoud + Caliber Tablethouder. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets